На Тернопільщині підозрюваного у вбивстві жінки з Калинівки вже взяли під варту

Опубліковано в Новини 24.08.2017

Нагадаємо, що 20 серпня 2017 року у ставку неподалік с. Калинівка Зборівського району було виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Слідчо-оперативними заходами встановлено підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився раніше судимий за крадіжку та шахрайство уродженець Львівщини, що зараз мешкає разом із вагітною дружиною в одному із сіл Зборівського районуна Тернопільщині. За словами підозрюваного, із потерпілою, жителькою Львівщини, він познайомився у соцмережах. Вона приїхала у село, де він мешкав, на таксі, якийсь час вони провели разом, а потім між ними виник конфлікт, що завершився трагічно для жінки. Чоловік задушив її, потім прив‘язав камінь до тіла і викинув у водойму. 

Злочин викрито разом з працівниками поліції. 22 серпня 2017 року підозрюваного затримали на ринку у Львові, де чоловік працював вантажником. 

Тернопільський міськрайонний суд, погодившись із позицією прокурора, обрав підозрюваному у вбивстві запобіжний захід – взяття під варту на 60 діб без права внесення застави. Про це повідомили у прес-службі тернопільської прокуратури. 

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.