У тернопільській багатоповерхівці викрили наркопритон

Опубліковано в Новини 22.08.2017

В одній з багатоповерхівок обласного центру оперативники управління протидії наркозлочинності Тернопільщини виявили наркопритон. 33-річний тернополянин в сушильному приміщенні облаштував собі не тільки житло, а й цілу нарколаболаторію. Відомо, що чоловік раніше був неодноразово судимий. 

Як розповів заступник начальника управління протидії наркозлочинності Андрій Шафранський, зловмисника вигнали з дому, бо виносив з помешкання усе, лиш би обміняти на дозу. Але навіть це не зупинило тернополянина. Оселився він в сушильному приміщенні багатоквартирного будинку на вулиці Галицькій і продовжував свою злочинну діяльність. До слова, в минулому був судимий за наркозлочини, крадіжки та грабежі, — повідомили у прес-службі ГУНП в Тернопільській області. 

На сушці лиходій обладнав дві кімнати. Одна слугувала спальнею, а в іншій, кинувши подовжувач, поставив електроплиту і варив дурман. Запах ацетону розходився по всьому будинку, та люди одразу думали, що хтось з мешканців робить ремонт. Згодом, помітивши невідомих візитерів, які часто навідувалися до нового сусіда, збагнули, чим той займається.

- Ми оперативно відреагували на звернення людей і затримали зловмисника. Під час огляду було вилучено півтора кілограма макової соломки, чотири грами опію, пристрій для вживання марихуани та посуд, який зловмисник використовував для виготовлення наркотиків, - каже Андрій Шафранський.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 309 КК. Триває досудове розслідування.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.