Вартість проїзду тернопільськими маршрутки та тролейбусами зросте

Опубліковано в Новини 16.08.2017

«Соціальну картку тернополянина» впровадять вже на початку жовтня цього року.

Для тих тернополян, які оформлять її та розраховуватимуться нею в маршрутках та тролейбусах – вартість проїзду в громадському транспорті не збільшиться. Ті ж тернополяни, які розраховуватимуться за послугу готівкою – платитимуть більше.

Як повідомляють в міськраді, до 1 жовтня картки повинні бути вже оформлені. Їх роздадуть для пільгових категорій населення та пенсіонерів за віком, а також учням та студентам. Ті пільгові категорії громадян, які не встигнуть оформити до жовтня картку, ще до Нового року зможуть їздити у громадському транспорті міста за посвідченням:

- Пільговим категоріям тернополян не варто переживати. Оскільки, якщо пільговики не встигнуть оформити картку до цього терміну, вони будуть ще певний час їздити за посвідченням. Інші категорії тернополян, щоб їздити у громадському транспорті за нижчим тарифом, повинні будуть оформити персоніфіковану соціальну карту тернополянина або купити проїзний квиток. За цими документами вартість проїзду залишиться незмінною, а от при розрахунку готівкою вартість проїзду буде вищою.

Тернополяни можуть оформити персоніфікований електронний квиток через ЦНАП, управління соцполітики, або ж придбати проїзний квиток у спеціальних пунктах продажу (*перелік цих пунктів буде оприлюднено додатково).

Ті учні та студенти, які вже подали документи на оформлення проїзних наприкінці попереднього навчального року, отримають картки на початку вересня.

 

- Документи на оформлення «Соціальної карти тернополянина» можна подати:у ЦНАПі (Центрі надання адміністративних послуг) за адресою вул. Князя Острозького 6, тел.40-41- 93; в Управлінні соціальної політики міської ради за адресою: вул. Лисенка 8, ІІ поверх, 30 каб. тел. 23-53-43; в Оператора електронних систем за адресою вул. Тролейбусна 7, тел.40-03-50, 0672400356. Термін виготовлення персоніфікованого квитка становить до 20 робочих днів, - кажуть в міськраді.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.