Груп у тернопільських садочках побільшає

Опубліковано в Новини 16.08.2017

До кінця року у місті планується облаштувати сім нових груп у дитсадках в різних мікрорайонах міста.

- Щороку у Тернополі народжується все більше дітей, тому ми розуміємо, що потрібно створювати нові дитячі групи у дитсадочках у різних мікрорайонах міста. Також чи це будуть групи ясельні, чи старші групи – усе залежить від потреб. Наприклад, тут, на Східному масиві відкрито ясельну групу, яку будуть відвідувати до 30-ти дітей. Загалом вартість ремонту приміщення з придбанням необхідної техніки вартувало приблизно 300 тисяч гривень, - кажуть в міськраді.

Начальник управління освіти Ольга Похиляк зазначає, що у місті діє програма із заміни обладнання у дошкільних навчальних закладах на енергозберігаюче, тривають ремонти пральних та кухонь, оновлюються приміщення закладів та триває асфальтування заїздів та території дитячих садків.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.