Тернопільські біатлоністи гідно виступили на літньому чемпіонаті

Опубліковано в Новини 11.08.2017

Три бронзи та одне срібло вибороли тернопільські біатлоністи на чемпіонаті України з літнього біатлону, який нещодавно відбувся в Тисовці у Львівській області.

- Упродовж тижня за нагороди та путівки у збірну боролися більше півсотні атлетів. Щодо результатів представників Тернопілля, то майстер спорту України Мар’яна Брикайло серед юніорок завоювала три бронзові медалі – у спринті, гонці-переслідування та мас-старті. Спортсменка представляє КУТОР ДЦОП «Колос», тренери Сцібайло І.І. та Бурик Н.В. Відзначився також КМСУ Руслан Бригадир, який серед юніорів став срібним призером у спринті, а у гонці переслідування був шостим. Руслан – вихованець ТОДЮСШ, ДЦОП, «Колос», тренери Стецюк І.Г., Бурик Н.В. - повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

До слова, з 25 до 27 серпня в Чайковському (Росія) відбудеться Літній чемпіонат світу з біатлону. До програми увійдуть змішані естафети, спринти і гонки переслідування для дорослих та юніорів. Як повідомляє Федерація біатлону України, за попередньою заявкою у складі збірної України виступлять тернополяни Марія Кручова серед жінок та Віталій Труш, Назарій Цебринський і Тарас Лесюк серед юніорів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.