На Тернопільщині запускали блакитні повітряні кульки та кораблики

Опубліковано в Новини 07.04.2016

2 квітня 2016 року – Всесвітній день розповсюдження інформації про проблеми аутизму. Тисячі будівель по всьому світу цього дня підсвічені синім кольором та сотні тисяч людей вдягають блакитне з метою підтримки людей з аутизмом.

Тернопільщина також приєдналася до цієї Всесвітньої акції. Громадські організації піднялися з метою поширення інформації про аутизм та формування толерантності до людей, які живуть з такою особливістю.

Акція підтримки людей з аутизмом не оминула і міста Заліщики – «Заліщики в блакитному». З ініціативи батьків, вихованців та педагогів навчально-реабілітаційного центру та за підтримки міської ради 4 квітня 2016 року на майдані міста відбувся флешмоб під гаслом «Аутизм – не вирок. Ми такі як всі!». Вихованці та педагоги закладу урочистою «блакитною» ходою пройшли головною вулицею міста, на майдані, утворивши тісне дружнє коло, дошкільнята випустили у блакитне в цей день небо повітряні кульки – мрії дітей з аутизмом бути зрозумілими суспільством. А молодші школярі відпустили мрійливі блакитні кораблики у весняні води Дністра.

 

Дитячі серця, сповнені любов’ю та теплом, здатні творити дива…

Джерело

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.