На Тернопільщини викрили незаконну розробку піщаного кар'єру

Опубліковано в Новини 10.08.2017

Незаконну розробку кар'єру будівельних пісків викрили на Бережанщині місцевою прокуратурою та працівниками Теребовлянського міжрайонного відділу УСБУ в Тернопільській області.

Площа, на якій добували піски становить 1,615 га. Користування надрами відбувалось без укладання правовстановлюючих документів на землю. На разі Бережанським відділом Теребовлянської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за ч.1ст.240 КК України - порушення правил охорони або використання надр. Також триває досудове слідство.

Аналогічний незаконний кар'єр виявили минулого тижня також на Бережанщині. Площа незаконної розробки склала 3,77 га. Збитки, завдані протиправними діями від видобування піску становлять понад 170 тис грн. Триває розслідування, яке розпочали за вказаним фактом. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.