Тернопільська "Алея зірок" поповниться "трійнею"

Опубліковано в Новини 04.08.2017

Цього року до Дня міста на "Алеї зірок" з’являться ще три зірки визначним тернополянам, які найбільше доклалися до розвитку міста та прославляли його своєю працею в Україні та світі, повідомляють в міськраді.

Перша зірка буде присвячена усім воїнам-добровольцями, друга - подвійна зірка буде створена у пам'ять про талановите подружжя Стецьків – художника Дмитра та мистецтвознавцю Віру. Також з'явиться зірка поету і прозаїку Василю Ярмушу.

Нагадаємо, "Алея зірок" у Тернополі відкрита 28 серпня 2011 року, розташована на вул. Гетьмана Сагайдачного. У попередні роки вона поповнилася іменами Олени Підгрушної, Казимира Сікорського, Василя Бурми, Лесі Романчук, Степана Галябарди, Михайла Форгеля, Любомири Бойцун, композитора Андрія Підлужного, актора Мирослава Коцюлими та зіркою, яка присвячена усім учасникам АТО.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.