У Тернополі з'явилася світюча лавка

Опубліковано в Новини 04.08.2017

Перша у Тернополі лавка із світлодіодним підсвічуванням з’явилася на “Острові кохання”. Вона є пробною і з часом подібні лавки можуть з'явитись і в інших частинах міста.

 Лавка має led- освітлення, яке є економним і передбачає 21 режим кольорів. Освітлення лавки під’єднане до зовнішнього освітлення, відтак, воно з'являтиметься одночасно із вуличним освітленням.

В управлінні ЖКГ зазначають, хоча лавка була встановлена лише вчора, усоцмережах тернополяни вже поширюють чимало фото із нової локації із схвальними відгуками. 

- Відгуки перших відвідувачів були виключно позитивними. Вірю, що gift файному місту від місцевого підприємця стане ще однією впізнаваною фотолокацією, а в перспективі такий проект може мати мультиплікаційний характер. Такий елемент благоустрою на туристичних маршрутах або відпочинкових локаціях у інших містах користується популярністю, – зазначив завідувач сектору енергозабезпечення управління ЖКГ, благострою та екології ТМР Павло Савечко, який був ініціатором встановлення такої лавки у Тернополі.

До слова, таке місце для відпочинку - подарунок Тернополю від ТОВ “Світлоцентр”.

1 коментар

  • Коментувати name серпня 04 2017 Автор name

    плитки не вистачило на заводі? Щоб під лавкою положити.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.