Тернополянка "набила" шашок на срібну медаль

Опубліковано в Новини 03.08.2017

Першорозрядниця, представниця тернопільського «Інваспорту», Ольга Концевич виборола срібну медаль та вперше виконала норматив кандидат в майстри спорту України на чемпіонат України з шашок-100, який відбувся в Рівному.

- Оля - студентка Тернопільського педуніверситету за спеціальністю вчитель молодших класів, готується до участі у чемпіонаті світу з шашок-100, який в серпні відбудеться в Болгарії. Також першорозрядниця Мар’яна Хримко посіла шосте місце, - розповідають в управлінні фізичної культури та спорту ТОДА.

Загалом нашу область на чемпіонаті представляла збірна команда із п’яти спортсменів. Ще одна тернопільська спортсменка Мар’яна Хримко посіла шосте місце.

Серед чоловіків тернополянин КМСУ Руслан Пронозюк  (на фото справа) посів п’яте місце, КМСУ Степан Кушнір зайняв шосте місце, а першорозрядник Анатолій Невожай був на 28-му. Готував тернопільських спортсменів до змагань МС Пантелеймон Яблонський.

 

До слова, в чемпіонаті взяли участь спортсмени з 17 областей України. Загалом змагалось 49 учасників, з них 36 чоловіків та 13 жінок. Чемпіонами та призерами даних змагань серед чоловіків стали: І місце – Мариненко Дмитро, МСУ (Вінницька обл.); ІІ місце – Гонгальський Олександр, КМСУ (Житомирська обл.); ІІІ місце – Лункін Валерій (Херсонська обл.); серед жінок: І місце – Ведерко Людмила, МСУ (Донецька обл.); ІІ місце – Концевич Ольга (Тернопільська обл.), ІІІ місце – Солдатова Катерина (Херсонська обл.).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.