У Тернополі зловмисник обікрав квартиру та ще й побив її господаря

Опубліковано в Новини 03.08.2017

У вівторок, 1 серпня, тернопільські патрульні отримали виклик на спецлінію 102 про те, що на вулиці Головацького невідома особа проникла в помешкання й викрала телевізор, мікрохвильову піч, два мобільних телефони, кабель та побила заявника.

Швидка допомога, яка прибула на місце події, встановила діагноз: закрита травма носа, ЗЧМТ, струс головного мозку та алкогольне сп’яніння.

Інспектори патрульної поліції оперативно затримали ймовірного злочинця на вулиці Оболоня. Чоловік мав при собі телевізор та мобільні телефони. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Особу доставили до відділку поліції. Відкрито кримінальне провадження за ст.186 ч.3 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Тернополя на своїй сторінці у Facebook.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.