Чотири автівки зіткнулись на Тернопільщині: п'ятеро людей госпіталізовано

Опубліковано в Новини 02.08.2017

Внаслідок аварії, що трапилась 1 серпня на Кременеччині, до медзакладу госпіталізували п'ятеро осіб із закритими черепно-мозковими травмами, забоями, рваними ранами та переломами. 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, на відрізку дороги, де трапилася автопригода, тривали ремонтні роботи. Транспорт рухався почергово з кожної смуги.

Водій автомобіля DAF, рухаючись в напрямку Кременця, на в'їзді в місто зіткнувся із автомобілем Renault Sandero, яким кермував житель Білоруської республіки. Легківка, в свою чергу, за інерцією протаранила іншу іномарку Renault Master та каток. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Слідчі припускають, що кермувальник вантажівки міг просто заснути. Усі деталі встановить слідство.

В результаті аварії травми отримали водій та пасажири Renault Sandero. З переломом ноги звернувся до лікарні і житель Рівненської області. Чоловік на момент автопригоди намагався підрегульовувати рух транспортних засобів.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.