У Тернополі створять агенцію, яка залучатиме інвестиції та допомагатиме місту

Опубліковано в Новини 31.07.2017

Ще у травні цього року депутати обласної ради проголосували за створення Агенції регіонального розвитку, однак, нещодавно до них долучились і депутати міської ради. Тернопільські обранці проголосували "за" таку ініціативу під час чергової сесії ТМР, які відбулась у п'ятницю 28 липня.

Відтак над створенням Агенції співпрацюватимуть Тернопільська міська рада, Тернопільська обласна рада та Тернопільська обласна державна адміністрація. Мета її створення - формування позитивного іміджу, підвищення  інвестиційної привабливості Тернопільщини та власне залучення іноземних інвестицій. Також: залучення ресурсів міжнародної технічної допомоги та фінансових організацій, створенням умов для розвитку бізнесу, підготовка бізнес-планів як для області в цілому, так і для регіонів, розроблення та реалізація проектів регіонального розвитку тощо.

Інфографіка: http://decentralization.gov.ua/

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.