На Тернопільщині жінка звечора випила "чвертку" горілки, а вранці народила мертве немовля

Опубліковано в Новини 26.07.2017

Вагітна жінка на Шумщині передчасно народила мертву дитину. Породілля не перестала вживати великі дози алкоголю навіть тоді, коли дізналася, що вагітна. Напередодні передчасних пологів, за її словами, «прийняла на душу» чверть літри самогону.

47-річна жителька села Матвіївці Шумського району перебуває на обліку в центрі соціальних служб. На вихованні має неповнолітнього сина, проте змінювати стиль життя сили волі не вистачило, навіть, будучи при надії. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП Тернопільської області. 

Працівники місцевої сільради та сільський медик не раз просили жінку стати на облік для вагітних, проте вона не зважала на прохання.

Вчора, 25 липня, фельдшер села Матвіївці повідомила працівникам поліції, що місцева жителька народила мертвого хлопчика у вбиральні на власному подвір'ї. За словами матері, дитина була мертвою. Причину смерті й передчасних пологів встановить судово-медична експертиза. Як пояснила сама породілля, вона не відчувала, що плід рухається вже кілька днів, але за допомогою до медиків не звернулася, натомість напередодні ввечері ще напилась алкоголю.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною першою статті 115 КК.

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.