В Острові, що на Тернопільщині, відремонтували немалий «шмат» дороги

Опубліковано в Новини 20.07.2017

Відтепер автошлях Березовиця-Буцнів стане набагато зручнішим для проїзду, адже прес-служба автодоріг в Тернопільській області повідомляє, що днями тут завершили ремонт.

Комплекс робіт порівну профінансували Служба автомобільних доріг та Острівська селищна рада. Завдяки такій співпраці оновили 2,250 кілометри автошляху.

«Оскільки державний бюджет є обмеженим, оплатити ремонт усіх доріг місцевого значення зараз неможливо. Ми визначаємо найбільш пріоритетні напрямки і співпрацюємо з тими громадами, які готові співфінансувати ремонт доріг. Останній зреалізований на партнерських умовах проект – ремонт 2, 5 кілометри дороги у Острові,» – коментує начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик. 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.10.2024 soroka
Тернопільська прокуратура: Будинок Інвалідів чи кузня Параолімпійців? 
Уявіть собі: ви проходите повз величну будівлю прокуратури в Тернополі. Але щось не так. Над…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.