Через тернополянина, який любить селфі, пройшов струм у 27 тисяч вольт

Опубліковано в Новини 19.07.2017

Юний тернополянин хотів зробити селфі на вантажному вагоні, а опинився у реанімаційному відділенні. 

Вчора, близько 18:00, хлопець заліз на вагон, щоб сфотографуватися. Він наблизився на відстань менше двох метрів до дротів високовольтної лінії і його вдарило струмом.

Необачність 15-річної дитини призвела до того, що через її тіло пройшов струм напругою в двадцять сім тисяч вольт. 

- Ми отримали повідомлення, що на вулиці Новий Світ на вагоні горить людина, - розповідає інспектор патрульної поліції Тернополя Ігор Слухинський. - Прибувши туди, ми побачили там бригаду швидкої та ДСНС, які знімали неповнолітнього з вагону. Після цього швидка у супроводі поліцейських транспортувала потерпілого до лікарні, - повідомляє відділ комунікацції ГУНП Тернопільської області. 

Рятувальників та лікарів на місце події викликала працівниця колії, яка почула звук, схожий на вибух та виявила потерпілого. 

Лікарі кажуть, що життю хлопця нічого не загрожує, хоч опіків він отримав чимало. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.