Відпочинкову зону в природно-заповідному фонді самовільно облаштували на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 18.07.2017

В Заліщицькому районі землю природо-заповідного фонду площею 1033 метри квадратні самовільно зайняли та встановили споруди відпочинкового типу.

В результаті позапланової перевірки держекоінспектори виявили на території "Чортківського лісового господарства", в межах якого розташовано ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Касперівський», без дозволу встановлені споруди відпочинкового типу. Як з'ясувалось - дозвільні документи на вилучення та надання у довгострокове користування цієї території «Чортківське лісове господарство» не отримувало.

- Збитки завдані природному середовищу склали близько 12 тисяч гривень. Вбачаючи у даному порушені ознаки злочину, передбаченого ст. 252 Кримінального Кодексу України, матеріали направлено до Заліщицького відділення поліції ГУНП в Тернопільській області, - коментують в Державній екологічній інспекції області.

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.