Вхід у тернопільський парк колись прикрашала велика арка (фото)

Опубліковано в Новини 18.07.2017

Приблизно до 1970 року вхід в парк ім. Т.Шевченка, що навпроти Тернопільської облдержадміністрації, прикрашала велика, красива арка.

Арка, а точніше – класична споруда у радянському стилі, збереглася лише на фото. Нещодавно на її місці встановили червону перголу.

- У суботу розпочалися роботи і встановлення конструкції перголи при вході до парку імені Тараса Шевченка. На місці арки, яка колись прикрашала вхід до парку, облаштували нову, сучасну конструкцію червоного кольору, - кажуть в управлінні ЖКГ. - Найближчим часом будуть здійснені роботи з благоустрою та висадження зелених насаджень. Зокрема, поблизу конструкції перголи будуть висаджені виткі рослини, які через який час перетворять її у чудову локацію для прогулянок і проведення фото- та відеозйомки.

Після необхідних робіт для остаточного облаштування перголи будуть облаштовані елементи освітлення, лавки та урни для сміття. Також впорядкують зелені зони.

Фото перголи: Антон Марчевський.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.