«Оковита» знову призвела до вбивства на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 14.07.2017

До Борщівського відділення поліції у середу, 12 липня, надійшло повідомлення такого змісту: "Погіршився стан здоров'я і сусід втратив свідомість під час конфлікту". На місце події, у смт. Мельниця-Подільська одразу виїхала слідчо-оперативна група. Зайшовши на подвір'я, поліцейські виявили тіло чоловіка, 1970 року народження, без ознак життя.

За словами старшого слідчого-криміналіста Сергія Киселя, тридцятиоднорічного власника оселі працівники поліції застали на власному подвір'ї. За попередньою інформацією він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Спочатку мешканець борщівщини стверджував, що ушкодження його знайомий отримав в результаті падіння, бо втратив свідомість.Проте уже за деякий час житель Мельниці-Подільської у всьому зізнався. Він розповів, що розпивав з сусідом спиртні напої. Потім між ними виник конфлікт, який переріс у бійку, –  повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

За словами судмедексперта, потерпілий отримав закриту травму живота і у нього поламані кілька ребер.

Підозрюваного затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.