У Тернополі квартирного злодія впіймали «на гарячому»

Опубліковано в Новини 13.07.2017

Сьогодні вночі на вулиці братів Бойчуків до помешкання проник злодій. До патрульних зателефонувала жінка і повідомила, що хтось заліз до квартири сусідів і там нишпорить. 

Тернополянка зазначила, що господарів помекання зараз нема вдома, але вона їм теж зателефонувала і вони вже їдуть.

Прибувши на місце події, патрульні побачили, що до вікна тієї квартири приставлена драбина і ледь помітно миготить ліхтарик. 

– Ми викликали на допомогу ще один екіпаж, – розповідає патрульна Тетяна. – У той час приїхала власниця і відчинила квартиру. Злодій кинувся до вікна, ми його оперативно затримали.
Інспектори одразу викликали слідчо-оперативну групу. Згодом з’ясувалося, що 29-річний чоловік – уродженець Запоріжжя. Він неодноразово судимий за крадіжки і нещодавно вийшов з місця позбавлення волі, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Тернополя на своїй сторінці у Facebook. 

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.10.2024 soroka
Тернопільська прокуратура: Будинок Інвалідів чи кузня Параолімпійців? 
Уявіть собі: ви проходите повз величну будівлю прокуратури в Тернополі. Але щось не так. Над…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.