Підприємцям на Тернопільщині допомогатимуть новостворені органи

Опубліковано в Новини 13.07.2017

В Кременецькій районній державній адміністрації у рамках проекту «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів» восени розпочне роботу Центр підтримки підприємництва.
11 липня керівник Проекту Кшиштоф Сівек, заступник голови - керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Вонс, директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Галина Воляник та керівництво Кременецького району провели організаційну зустріч з питань створення Центру підтримки підприємництва, а також оглянули приміщення, у якому він функціонуватиме.
«Центр підтримки підприємництва створюється на базі департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської облдержадміністрації. Основна його функція — це забезпечення інформаційної та консультативної підтримки для бізнесу під час заснування та подальшого провадження на теренах Тернопільщини. Головною особливістю даного Центру є те, що всі його послуги — безкоштовні», — зазначила Галина Воляник.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.