У Тернополі викрили спеціаліста з обкрадання автівок

Опубліковано в Новини 12.07.2017

Тернопільські поліцейські довели причетність підозрюваного до трьох випадків протиправної діяльності, пов'язаної з обкраданням автомобілів.   

На досудовому розслідуванні з'ясувалось, що зловмисник проникав до транспортних засобів, які не були обладнані сигналізацією. 

З салону «Фольксвагена», шляхом пошкодження замка задніх дверцят, поцупив холодильник, набір ключів, компресор та деякі будівельні матеріали. Підібравши ключ до дверцят автівки «Фіат», викрав автомагнітолу, зарядний пристрій та домкрат. Серйозних втрат зазнав власник «Рено» - у нього крадій поцупив металошукач, болгарку та рюкзак. Викрадене майно зловмисник здавав до ломбардів. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Тернопільській області.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

22.10.2024 soroka
Тернопільська прокуратура: Будинок Інвалідів чи кузня Параолімпійців? 
Уявіть собі: ви проходите повз величну будівлю прокуратури в Тернополі. Але щось не так. Над…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.