У Тернополі над дорогою обрив із глини та піску (фото)

Опубліковано в Новини 11.07.2017

На вулиці Карпенка частину підпірної стіни, де стався обвал, вже розібрали. Там над дорогою поки височіє обрив із глини,землі та піску. 

В управлінні ЖКГ повідомляють, на сьогоднішній день укладено угоду на виконання робіт із ТОВ “ТОМ Інвестбуд”, які вже отримали аванс та здійснюють ремонт у відповідності до проектно-кошторисної документації. Стіна виконується у моноліті, відповідно до планів – роботи триватимуть не менше двох місяців.

До уваги водіїв, нагадаємо, що на період проведення ремонтних робіт перекрито ділянку однієї смуги дорожнього руху - від вулиці Миру до вулиці Карпенка.

Також, у Тернополі укріплюють ще одну підпірну стіну, яка також виявилась аварійною. Розташована вона навколо острівця «Чайка». Її зробили без належної основи, водовідведення та не ремонтували майже 60 років.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.