На Тернопільщині автобус з 55 пасажирами перекинувся у прірву. Є загиблі (фото)

Опубліковано в Новини 10.07.2017

П’ятдесят троє людей та двоє водіїв потрапили у дорожньо-транспортну пригоду на Тернопільщині, в результаті якої загинула дівчина, повідомляють в прес-службі ГУ НП в області.

На трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Нагірянка, що на Чортківщині, перекинувся рейсовий автобус. ДТП сталось в суботу 8 липня близько 18:00.  На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

Пасажири їхали з Коломиї відпочивати на море. Згідно попередньої інформації, водій транспортного засобу на небезпечній ділянці дороги не скинув швидкість і на повороті виїхав на смугу зустрічного руху, зачепив відбійник та злетів у кювет.

В результаті аварії одна людина загинула – це дівчина 1992 року народження. Троє потрапили до лікарні. Решта пасажирів не ушкоджені.

Водій, кажуть правоохоронці, попередньо тверезий, але у нього взяли взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.