Насіннєвий завод ТзОВ «Бучачагрохлібпром» готовий до прийому нового врожаю

Опубліковано в Новини 10.07.2017
На потужностях насіннєвого заводу уже протягом місяця проводяться технічний огляд та необхідні ремонтні роботи.

За умови сприятливих погодних умов, підприємство оброблятиме перші зернові вже за тиждень.

- На даний момент уже повністю завершені діагностика та ремонт устаткування, закінчуємо роботи по підготовці насіннєвих ділянок до польового інспектування зернових та зернобобових  культур. Фактично, ми уже готові до прийому нового урожаю. Залежно від погодних умов, я гадаю, за 6-7 днів розпочнуться перші жнива і запрацює завод. Можливо, через дощі або спеку ці терміни дещо змістяться, - говорить агроном-насіннєвод Фасолько Микола Павлович.

Першою культурою, що пройде через насіннєвий завод, є озимий ячмінь.

Діяльність насіннєвого заводу, який запустили ще у 2006 році, спрямована на забезпечення вимог сучасного виробництва, впровадження нових технологій по підготовці високоякісного посівного матеріалу. Підприємство готує насіння не лише для власних потреб, а й надає послуги з очищення, калібрування та протруювання насіння та реалізовує його сільгоспвиробникам усіх регіонів України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.