Через необережність на Тернопільщині сталася трагедія

Опубліковано в Новини 05.04.2016

Батьки нестимуть відповідальність за те, що не додивилися за дітьми.

ЯК повідомили в ГУ НП області, із термічними опіками до обласної дитячої лікарні потрапила двохрічна дівчинка. Травми вона отримала ще 31 березня.

За словами начальника Шумського відділення поліції Анатолія Ігнатюка, потерпіла з родиною мешкає у селищі Дедеркали. В сім'ї виховується дві неповнолітніх доньки. Старшій п'ять років. Нещасний випадок трапився на кухні. П'ятирічна дівчинка на плитці розігрівала воду. До неї підійшла молодша сестра і потягнула за ручку казанка. Окріп вилився на дитину. Батьки одразу викликали бригаду швидкої. Малечу завезли до реанімаційного відділення лікарні в Шумську, а вже звідти транспортували до опікового відділення в Тернопіль.

У малолітньої дитини термічними опіками пошкоджено тридцять відсотків шкіри - обпечені сідниці, стегна та тіло.

Подію правоохоронці внесли до ЄРДР за статтею 166 частина 1 ККУ - злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування.

 

Фото з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.