Дорожники оновлюють розмітку на тернопільських автошляхах

Опубліковано в Новини 06.07.2017

Дедалі частіше Службі автомобільних доріг у Тернопільській області адресують запитання про відсутність розмітки на трасах, де триває ремонт. Дорожники просять громадян з розумінням поставитись до їхньої роботи і повідомляють, що на тих відрізках автошляху, де ще не покладено верхній шар асфальтобетону, її нанесення – марна трата грошей. "Щойно покриття буде готове – розмітка буде негайно нанесена" – повідомляє прес-служба САД у Тернопільській області. 

Так, у 2017 році дорожники планують оновити 700 кілометрів горизонтальної розмітки на міжнародних, національних та регіональних трасах Тернопільської області. Роботи тривають щодня. Наразі вже нанесена розмітка на міжнародній трасі Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамʼянка (ділянка Тернопіль – Підволочиськ), Броди-Тернопіль, Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

Сьогодні здійснюються роботи на дорогах Почаїв – Зборів, Городище-Зарваниця-Бучач, Галич-Сатанів (ділянка Тютьків-Надрічне).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.