Тернополянин на "блюдечку підніс" крадієві авто

Опубліковано в Новини 05.07.2017

До правоохоронці за допомогою знайти крадія "Форда" звернувся 58-річний працівник АЗС. Потерпілий зізнався, що машину залишив відчиненою, а ключі від неї залишив у замку запалювання.

- Кримінальне провадження за частиною першою статті 289 КК - незаконне заволодіння транспортним засобом слідчі Заліщицького відділення поліції інкримінують 46-річному жителю села Бедриківці. Чоловік поцупив автівку в односельчанина, - кажуть у відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Доїхавши до районного центру крадія зупинили поліцейські. Чоловіка запитали чий це автомобіль, той запевняв, що його, однак, на прохання показати документи він вирішив тікати. Зловмисника затримали, а після документування відпустили. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Фото: з відкритих джерел.

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.