Тернопільські поліцейські викрили двох магазинних злодійок

Опубліковано в Новини 04.07.2017

Протягом доби поліцейські встановили двох осіб причетних до крадіжок з магазинів.

Про це повідомили у відділі комунікацій ГУНП у Тернопільській області.

Із заявою про крадіжку до працівників Тернопільського відділу поліції звернулася продавець однієї з місцевих крамниць. Жінка повідомила, що невідома особа викрала з прилавку велику кількість косметики, чим завдала збитків на загальну суму 709 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 38-річна місцева мешканка. Тернополянка вже попадала в поле зору правоохоронців за майнові злочини. Все викрадене крадійка встигла продати, а кошти витратити на власні потреби.

Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваної до скоєння аналогічний злочинів.

Ще один факт крадіжки товарів з крамниці задокументувати місцеві правоохоронці. До злочину причетна ще одна тернополянка, 1976 року народження. Тепер жінці загрожує кримінальна відповідальність за вчинення протиправних дій.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.