На Тернопільщині негода валила дерева, а у Тернополі дерево впало на авто

Опубліковано в Новини 03.07.2017

Внаслідок негоди пошкоджено дахи будівель.

1 липня близько 20 години сильні пориви вітру та дощі пройшли на Збаражчині. Зокрема в с. Чеснівський Раковець пошкоджено покрівлі чотирьох будівель у двох домогосподарствах та одну частково зруйновано (на господарську будівлю впало дерево). Загалом в селі вітром повалено близько 80 дерев. До ліквідації наслідків негоди залучали черговий караул четвертої Державної пожежно-рятувальної частини зі Збаража.

У Тернополі по вул. Тарнавського внаслідок пориву вітру частина крони дерева впала на мікроавтобус «Івеко». Рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення здійснили роботи по деблокуванню автомобіля. Машина не пошкоджена. А на вул. Збаразька черговий караул першої Державної пожежно-рятувальної частини працював над  розчищенням від зламаних гілок частини тротуару. Внаслідок негоди ніхто з людей не постраждав.

Інформація прес-служби Управління ДСНС України у Тернопільській області

Наступна публікація: У Тернополі менше на 40 дітей

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.