На Тернопільщині рятувальники витягували жінку з розбитого у ДТП авто

Опубліковано в Новини 03.07.2017

Загалом чотири надзвичайні події трапилися в області на вихідних.

Прес-служба УДСНСУ області повідомила, що рятувальники ліквідували 3 пожежі, що виникали в Кременецькому, Зборівському районах та в м. Тернопіль:

2 липня о 15:43 на пункт зв’язку ДПРЧ-5 надійшло повідомлення про пожежу житлової будівлі, що виникла на хуторі Сіножаття Почаївської об’єднаної територіальної громади Кремецького району. Ймовірно, до виникнення загорання призвело коротке замикання електропроводки. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі близько 80 м.кв. Сума матеріальних збитків встановлюється. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРП–24 (м.Почаїв) та відділенням ДПРЧ-5 (м.Кременець), під час гасіння врятовано 1 будівлю.

О 20:11 на пункт зв’язку ДПРЧ-17 надійшло повідомлення про горіння металевого вагончика в м. Зборів на вул. Тернопільська, 12. Вогнем знищено дерев’яну підлогу, облицювання та утеплювач на площі близько 40 м.кв., пошкоджено металевий вагончик. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ–17 Управління.

003.jpg 004.jpg

О 23:54 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про горіння сміттєвого контейнеру в дворі будинку на вул. Острозького, 18, в Тернополі. Вогнем знищено сміття на площі 1 м.кв., пошкоджено металевий контейнер для сміття. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ–1 Управління.

 

Також 2 липня, представники ДСНС залучались до ліквідації наслідків ДТП, що виникло близько 16:15 на автодорозі «Стрий - Тернопіль».

В смт. Козова відбулось зіткнення легкових автомобілів «Рено Логан» та «Нісан Примстар». Внаслідок дорожньо-транспортної події водіїв обох автомобілів з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано до Козівської центральної районної лікарні. Для деблокування одного з водіїв залучався черговий караул ДПРЧ-18 Управління. За допомогою спеціального обладнання рятувальники вивільнили потерпілу, жінку 1983 р.н. з понівеченого транспортного засобу та передали працівникам швидкої медичної допомоги, а також провели комплекс заходів, спрямованих на запобігання займання пального, пролитого на проїжджу частину внаслідок зіткнення автомобілів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.