Тернопільська спортсменка встановила новий рекорд України

Опубліковано в Новини 01.07.2017

Легкоатлетка Наталя Стребкова встановила новий рекорд України у бігу на 3000 метрів з перешкодами під час Командного чемпіонату Європи, що відбувся у місті Лілль в Франції.

Тернопільська спортсменка, змагаючись із кращими спортсменками Європи, виборола шосте місце з особистим досягненням - 9 хв 44,57 сек. Як повідомив тренер легкоатлетки Олександр Степанюк, цим результатом Наталя виконала норматив майстра спорту міжнародного класу (9.50,00 сек), встановила новий рекорд України для молоді до 23 років та рекорд Тернопільської області для дорослих.

Наталя Стребкова представляє обласну ШВСМ та ФСТ «Динамо». Ще один тренер спортсменки - Ігор Сташко.

До слова, управління фізичної культури та спорту ТОДА підготувало подання на адресу Міністерства фізичної культури і спорту на присвоєння Наталі Стребковій звання майстра спорту України міжнародного класу.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.