На Тернопільщині викрили те, що "процвітає" майже в кожному селі

Опубліковано в Новини 04.04.2016

Адже ситуація із продажем неліцензованого алкоголю, на жаль, є типовою.

Що в продуктовій крамниці у селі Біла Чортківського району можна придбати горілку за піввартості реальної ціни, добре знали місцеві випиваки. Інформацією зацікавилися поліцейські, зазначили у секторі комунікацій ГУ НП у Тернопільській області. І, як з’ясувалося, недарма.

Кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу правоохоронці Чортківщини розпочали щодо  40-річного місцевого підприємця. Чоловікові інкримінують виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів (частина перша статті 199), та незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів(частина перша статті 204).

Як встановили правоохоронці, чоловік мав ліцензію, яка давала право здійснювати торгівлю алкогольними напоями, проте не гребував лівими заробітками, приторговуючи з-під прилавка сурогатом. Проведена експертиза засвідчила – дешева спиртовмісна рідина у пляшках, яку видавали за горілку найрізноманітніших брендів, не відповідає стандартним вимогам.

Правоохоронці задокументували два факти реалізації  підробленої горілки. Під час санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено майже тридцять пляшок сурогату. Звідки підприємець постачав сумнівний товар, поліцейські з’ясовують.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.