На Тернопільщині на хабарі впіймали голову сільради

Опубліковано в Новини 22.06.2017

Гроші він вимагав взамін на документи.

Співробітники управління захисту економіки Тернопільщини спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції області задокументували факт отримання неправомірної вигоди головою однієї з сільських рад Підгаєцького району.

Як повідомили в обласному ГУНП, чиновник вимагав та отримав дві тисячі гривень від жителя Бережанщини за фіктивні дозвільні документи на перевезення дров, точніше за видачу фіктивних довідок про походження лісопродукції для перевезення із території села до обласного центру. Передача коштів відбулася поблизу приміщення сільради, зловмисника викрито правоохоронцями під час передачі грошей, зазначила прес-служба обласної прокуратури.

Повідомлення про подію  внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією частини третьої статті 368 ККУ.

Процесуальне керівництво під час досудового розслідування кримінального провадження здійснює прокуратура Тернопільської області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.