Ще декілька тернопільських тролейбусів змінять свій курс

Опубліковано в Новини 21.06.2017

Тролейбуси № 2,5 та 7 сьогодні, 21 червня, перестануть курсувати на вулиці Лесі Українки та Довженка, оскільки на вулиці Протасевича триватиме ремонт дорожнього покриття

Тролейбуси маршруту №2 на Збаразькому кільці розвертатимуться на проспект Степана Бандери в напрямку літака. Тролейбус №5 з вулиці 15 Квітня повертатиме на проспект Степана Бандери у напрямку літака. Тролейбус №7, не заїжджаючи на вулицю Лесі Українки, поїде по Коновальця — проспект Степана Бандери — 15 Квітня — проспект Злуки — до «Епіцентру». Від «Епіцентру» тролейбусний маршрут №7 проляже через проспект Злуки — проспект Степана Бандери — Центр — Острозького — Гоголя — Руська — Коновальця. Далі — як викладено вище.

Тернополяни, які користуються тролейбусом №7, щоб доїхати до бажаної зупинки у сторону «Епіцентру», повинні вийти на зупинки: «Коновальця», «Данила Галицького», «Проспект Степана Бандери».

Крім того, як зазначають в КП "Тернопільелектротранс", по-іншому курсуватимуть і тролейбуси маршрутів № 3, 4, 5, 8, 9.

- У зв’язку із ремонтом дорожнього покриття ділянки вулиці Живова (від вулиці Шептицького до виїзду з міжміського автовокзалу) з 19 по 21 червня з 9.00 до 21.00 будуть внесені зміни в рух тролейбусних маршрутів №№3, 4, 5, 8, 9.

Так, тролейбусні маршрути №4 та №9 курсуватимуть із вулиці Острозького на Пирогова й Гоголя (на ринок не заїжджатимуть). Тролейбусні маршрути №3 та №5 з масиву «Дружба» їхатимуть по вулицях Руській, Острозького, Пирогова, Гоголя. На масив «Дружба» — по маршруту.

Тролейбус№8 на зупинку «Газопровід» їхатиме по вулиці Острозького (на ринок не заїжджатиме).

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.