Тернопільським випускникам готують неординарні подарунки

Опубліковано в Новини 21.06.2017

Разом із атестатом випускники отримають важливе звернення Йосифа Сліпого.

Цими днями з благословення Митрополита і Архиєпископа Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка), з ініціативи фундації «Справа Патріарха Йосифа» та за підтримки народного депутата України Романа Заставного на Тернопільщині проходить акція «Заповіт Патріарха Йосифа – кожному випускнику Тернопільщини», повідомила прес-служба ТЗА УГКЦ.

«4764 випускники отримають Заповіт Блаженної пам’яті Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого, 125-річний ювілей від дня народження якого святкується в Україні у цьому році», - розповідає координтор акції, заступник начальника управління освіти Тернопільської державної обладміністрації Анна Зварич.

«Патріарх Йосиф з поміж інших достойників українського народу є духовним світочем, ісповідником віри, науковцем світового значення, письменником, незламним захисником людської гідності, - додає Анна Зварич. - Хочемо, щоб молоді люди відкрили його постать для себе, бо життєвий шлях Патріарха є добрим та надихаючим прикладом для нас, тих, хто сьогодні будують своє життя, прагнуть осягнути вершини людяності та справжнього успіху».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.