Мешканця Тернопільщини судитимуть за те, що побив поліцейського

Опубліковано в Новини 20.06.2017

Чоловік накинувся на правоохоронця із кулаками.

 Прес-служба прокуратури Тернопільської області повідомляє, що у травні цього року року працівник Бучацького відділення поліції Теребовлянського відділу поліції ГУ НП в Тернопільській області у складі групи швидкого реагування отримав тілесні ушкодження під час виїзду на повідомлення про конфлікт між двома сусідами. 

Один із учасників конфлікту у стані алкогольного сп’яніння спочатку нецензурно висловлювався у бік поліцейських, погрожував їм фізичною розправою, а потім накинувся на старшого лейтенанта поліції і наніс йому декілька ударів по обличчю. Правоохоронець звернувся за медичною допомогою в Бучацьку центральну комунальну районну лікарню. 

Наразі досудове розслідування завершено. Стосовно жителя м. Бучач Бучацьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та ч.2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Нападникові загрожує реальний термін ув’язнення, адже санкції статей інкримінованого злочину передбачають покарання від 2 до 5 років позбавлення волі.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.