Як виглядає трьохмільйонний ремонт на Злуки в Тернополі (фото)

Опубліковано в Новини 14.06.2017

На проспекті Злуки завершився ремонт дорожнього покриття, який вартував тернополянам 3 мільйони гривень.

Так, згори від проспекту Злуки до зупинки громадського транспорту "Універсам" проводили поточний ремонт дороги. Вказану ділянку лагодили з стабілізацією основи методом холодного ресайклінгу. Капітальний ремонт дорожнього покриття здійснювався від заїзної кишені зупинки громадського транспорту до «Універсаму».

- Ремонт проводився методом холодного ресайклінгу з регенерацією основи, яка включає фрезерування асфальтобетонного покриття, добавлення в’язучих та сипучих матеріалів (щебінь, цемент) на основі лабораторних досліджень, регенерацію добавлених матеріалів за допомогою спеціальної машини, стабілізацію матеріалів та влаштування асфальтобетонного покриття. Ремонт обидвох ділянок вартує по півтори мільйонів гривень, - інформують в управлінні ЖКГ.

До слова, вже скоро повинні розпочати ремонт ділянки, яка протягається від вулиці Лесі Українки в напрямку до Збаразького кільця. Також розробляється документація на ремонт ділянки вулиці Живова від вулиці Шептицького до виїзду з автовокзалу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.