У Тернополі ремонтують понад 20 об'єктів

Опубліковано в Новини 13.06.2017

У Тернополі впродовж літа триває капітальний ремонт об’єктів благоустрою, доріг, дворів, міжквартальних проїздів, повідомляють в міськраді.

Так, за останній тиждень у Тернополі одночасно ремонтують понад 20 об’єктів. Зокрема роботи з поточного ремонту доріг тривають за адресами: пр. Злуки; вул. Чехова; вул. Липова; вул. Корольова; вул. Сахарова. Заплановані відповідні роботи і по вул. Новий світ. Капітальний ремонт дорожнього покриття проводять по вул. Клінічна; Пушкіна (від буд. №2 до вул. Б.Лепкого) та Білецька. Нещодавно його розпочали і за адресами: вул. І.Франка (облаштування тротуару) та вул. Б.Хмельницького (облаштування тротуару від вул. Родини Барвінських до вул. С.Качали).

Також в Тернополі триває капремонт прибудинкових територій. Здійснюють його за адресами: вул. Пушкіна, 5; вул. Галицька (від пр. Злуки між будинками №8 та №4а); вул. Живова, 2; вул. Л.Курбаса, 9; вул. Дружби, 6; вул. Галицька, 56; вул. Вербицького, 4; вул. Лесі Українки, 15; проїзд вул. Слівенська - вул. Слівенська,13; проїзд між ж/б будинками по бульв. С.Петлюри, 2-6 (влаштування щебеневої основи проїзду); Проїзд вул. Бродівська, 50-вул. Лукяновича, 1; Проїзд від вул. Громницького до вул. Лучаківського, 3; Двір вул. Тарнавського, 1; Двір вул. Грушевського, 9; Двір вул. Білецька, 2.

До слова, тривають роботи і при вході в парк ім. Т.Шевченка.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.