Можновладців Тернопільщини переслідує «страшний сон» е-декларацій

Опубліковано в Новини 12.06.2017

Черговий посадовець попався через неподану електронну декларацію.

Підгаєцьким відділом Теребовлянської місцевої прокуратури спільно із Управлінням Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України виявлено, що суб‘єкт декларування не подав е-декларацію за 2016 рік, зазначила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що депутат Підгаєцької районної ради Тернопільської області умисно не подав щорічну декларацію за 2016 рік, як особа, уповноважена на виконання функцій органів місцевого самоврядування та яка представляє інтереси територіальної громади Підгаєцького району.
 
Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ст. 366-1 КК України (Умисне неподання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування). Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснюється Теребовлянською місцевою прокуратурою. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.