На Тернопільщині провели рейд на браконьєрів

Опубліковано в Новини 12.06.2017

Виявили порушників.

1-3 червня Державна екологічна інспекція у Тернопільській області провела рейд по боротьбі з браконьєрством у Борщівському районі на річках Збруч та Циганка, повідомила прес-служба установи.

У результаті рейду за лов риби у недозволеному в нерестовий період місці до адміністративної відповідальності притягнуто 4-ох осіб за ч.3ст.85 КУпАП. 

Також Інспекцією виявлено двох порушників, які ловили рибу забороненими знаряддями лову (рибальськими сітками) на човні. Чоловіків було затримано і складено протоколи за ч.4 ст. 85 КУпАП.

Збитки за незаконно виловлену рибу склали 1878 грн. Заборонені знаряддя лову (рибальські сітки) та гумовий човен були вилучені до результатів розгляду матеріалів Борщівським районним судом.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.