На Борщівщину вирушили діти пільгових категорій з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 11.06.2017

160 дітей пільгових категорій з Тернопільщини на три тижні вирушили до табору «Збруч», смт. Скала-Подільська, Борщівського району.

- Під час перебування у таборі діти будуть забезпечені 5 разовим харчуванням, проживатимуть у корпусі, який розташований в парковій зоні Скала-Подільської. Змістовне дозвілля для юних жителів Тернопільщини підготували досвідчені виховники, окремі заняття проведуть й представники молодіжних громадських організацій, програмою передбачені також спортивні заходи та екскурсії. Водночас в таборі цілодобово присутні кваліфіковані медпрацівник, - інформують в прес-службі ТОДА.

Це друга зміна, яка триватиме 21 день. Перша група дітей відправилася в оздоровчий комплекс «Лісовий», с. Скоморохи, Бучацького району, трохи згодом відкриється зміна в таборі «Ромашка», с. Нирків, Заліщицького району та «Лісова пісня», м. Борщів. Усі ці заклади стали переможцями тендерних закупівель з надання послуг оздоровлення та відпочинку дітей.

- Оздоровча кампанія дітей розпочалася в Тернопільській області 6 червня. За кошти обласного бюджету цьогоріч вже закуплено 1 300 путівок для дітей пільгових категорій: сиріт, з багатодітних родин, малозабезпечених, дітей військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб, та дітей, що мають відзнаки у мистецтві та спорті тощо, - розповідає начальник відділу сім'ї та молоді ТОДА Ігор Чорний.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.