Тернополянин двічі рятувався від загибелі, однак вона прийшла втретє

Опубліковано в Новини 11.06.2017

00:13 - саме цієї години 9 червня під колесами автомобіля загинув житель села Касперівці Заліщицького району, 1970 року народження. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області.

Слідчі, які виїжджали на місце аварії кажуть, чоловік впродовж останніх хвилин життя двічі чудом рятувався від загибелі.

- Вперше - це коли він вижив під час перекидання його автомобіля марки FiatDucato. Водій буса не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і перекинувся, але не травмувався. Кермувальник вирішив покликати на допомогу і намагався спинити будь-яке авто. Проте стояв на дорозі і ледь не потрапив під колеса "AUDI". У салоні іномарки був житель Чернівеччини. Він спинився за метрів сто від чоловіка і розвертався, плануючи допомогти невідомому, - повідомляють правоохоронці.

Однак чернівчанин не встиг допомогти. Оскільки траса не освітлювалася, водій іншого авто "ВАЗ-2107", який їхав зустрічною смугою, не помітив людини на дорозі та збив її. Врятувати чоловіка не вдалося. Його травми виявилися несумісними з життям.

На разі встановлюються причини перекидання буса, стан загиблого водія, а також інші обставини аварії. Кермувальник "Жигулів" на момент аварії був тверезий.  Триває слідство.

3

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.