Тернопільщина: від сплати податку на прибуток бюджети отримали 80,5 млн гривень

Опубліковано в Новини 09.06.2017

Впродовж січня-травня платники Тернопільської області спрямували до Зведеного бюджету України 80,5 млн грн податку на прибуток, в т. ч. до державного бюджету – 71,3 млн грн, місцевих бюджетів – 9,2 млн гривень. Індикативний показник виконано на 112,6%. Зокрема, у травні сплачено 17 млн грн податку на прибуток.

До загального фонду зведеного бюджету з початку року сплачено 4,5 млн грн частини чистого прибутку (доходу) господарських організацій, що вилучається до бюджету, що удвічі більше, ніж очікувалося. Зокрема, у травні надійшло понад 1,7 млн грн цього платежу.

Відділ організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.