У старому будинку на Тернопільщині обвалився балкон разом із людьми

Опубліковано в Новини 06.06.2017

Є потерпілі.

4 червня 2017 року о 22:17  у м. Бережани, по вул. Академічній, у старовинному  двоповерховому житловому будинку стався обвал міжповерхового балкону. На момент руйнування на балконі перебували четверо  місцевих жителів, двоє з яких впали з конструкції, отримали травми різної важкості та шпиталізовані в Бережанську ЦРЛ, зазначила прес-служба УДСНСУ області.

На місце подій направлено черговий караул ДПРЧ-7 Управління та  оперативну групу Бережанського районного відділу ДСНС . Прибувши на місце рятувальники побачили величезну бетонну плиту, що повисла на висоті десяти метрів, у разі падіння якої, існувала реальна загроза руйнуванню будинку та інженерних комунікацій. Не втрачаючи ні хвилини, надзвичайники, використовуючи стаціонарну лебідку автомобіля ЗІЛ-131 та металеві троси, зафіксували обвалені конструкції. Оскільки проводити роботи по демонтажу в темну пору доби категорично забороняється, було прийнято рішення організувати чергування особового складу пожежно-рятувального підрозділу до ранку.

Загалом до робіт було залучено 10 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки. На місці події працювала оперативна група Управління ДСНС України у Тернопільській області на чолі з першим заступником начальника управління підполковником служби цивільного захисту Ігорем Павуком.

Завдяки злагодженим діям рятувальників та комунальних служб міста наслідки надзвичайної події вдалося мінімізувати.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.