Тернопільські книгочитайлики пройшли квест у книгарні «Є»(фото)

Опубліковано в Новини 05.06.2017

З нагоди Всесвітнього дня захисту дітей Тернопільська книгарня «Є» запросила школярів віком 7-13 років на квест книгочитайликів. Для юних читачів працівники книгарні підготували цікаві завдання та приємні подарунки.

      Програма квесту передбачала знайомство з командами та виконання цікавих завдань, що стосувалися героїв та авторів найпопулярніших дитячих книг. Щоб відповісти на хитромудрі питання, маленьким читачам потрібно було знайти розгадку в заданій ведучою книзі. Аби відшукати таємничу книгу, маленькі читачі на певний час «заволоділи» книгарнею.

-  Сьогодні до нас завітали ті дітки, які люблять читати та мають певні книжні знання. Тому завдяки квесту ці малюки зможуть ознайомитися із новою літературою та зуміють вдало проявити своє вміння, кмітливість, - зазначила арт-менеджер по дитячих заходах Домська Марія. Саме пані Марія провела з дітками у книгарні «Є» цьогорічний квест до Дня захисту дітей.

    Після двохгодинних змагань та «блукання» по просторах книгарні «Є», маленькі переможці квесту отримали від організаторів подарунки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.