В одному районі Тернопільщини за один день - дві ДТП з травмованим та загиблим

Опубліковано в Новини 01.06.2017

Під колесами опинився студент, а невідомого чоловіка знайшли мертвим на узбіччі дороги.

Про події повідомили у відділі комунікації ГУНП у Тернопільській області.

Труп невідомого чоловіка виявили у селі Дунаїв Кременецького району. Про це на лінію "102" 31 травня о 00:05 повідомив фельдшер бригади швидкої допомоги.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що невідомий - це місцевий житель, 1972 року народження. Його тіло знаходилося на узбіччі проїжджої частини за тридцять метрів від місцевого бару. На тілі слідчі виявили тілесні ушкодження - розсічення правої надбрівної дуги та потиличної ділянки голови.

Працівники поліції вважають, що травми чоловік ймовірно отримав внаслідок наїзду невстановленого транспортного засобу.

Обставини події встановлюються. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ -  Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 31 травня на Кременеччині. На автодорозі "Кременець-Дубно", в селі Білокриниця, автомобіль збив перехожого.

На місце автопригоди виїжджали оперативники та група реагування патрульної поліції. Поліцейські встановили, що під колесами авто марки Renalut Duster, яким керував житель Тернополя, опинився пішохід. Потерпілий - дев'ятнадцятирічний мешканець Кременця, студент місцевого коледжу.

Юнака бригада швидкої доправила до лікарні у травматологічне відділення. У хлопця відкритий перелом нижньої третини лівої гомілки та забійна рана лівого коліна.

В учасників ДТП медики відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

05.07.2024 Катерина Шаблій
Переваги режиму турбоохолодження в кондиціонерах
Кондиціонери обладнані багатьма функціями для створення комфортного клімату в приміщенні. Однією з таких корисних опцій…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.