Кого шукають роботодавці Тернопільщини?

Опубліковано в Новини 31.05.2017

Майже 73% вакансій, які роботодавці подали в центри зайнятості Тернопільщини, призначені для представників робітничих професій та осіб, які не потребують спеціальної підготовки. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Загалом до служби зайнятості регіону цьогоріч уже надійшло понад 15  тисяч вакансій. Відрадно, що їх кількість порівняно з відповідним минулорічним періодом зросла на 35,8 відсотка.

«Місцевим роботодавцям, – зауважив Василь Олещук, – зараз потрібні продавці, водії, трактористи, кухарі, будівельники, швачки, слюсарі з ремонту автомобілів тощо».

Є пропозиції й для спеціалістів. Зокрема, роботодавці пропонують місця праці менеджерам, бухгалтерам, інженерам, спеціалістам державної служби, медичним сестрам, лікарям-стоматологам.

Прес-служба обласного центру зайнятостіі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.07.2024 soroka
В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті
В Івано-Франківську збільшили вартість проїзду у громадському транспорті. Місцева влада пояснює підвищення вимушеним кроком та…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.