Чому евакуйовюють частину тернополян з "Нового Світу"

Опубліковано в Новини 31.05.2017

У Тернополі на "Новому Світі" був виявлений боєприпас SС-250 часів Другої світової війни. У зв"язку із неприєменою знахідкою працівники КК “Коменерго Тернопіль” сповіщують населення про проведення робіт з знешкодження боєприпасу та здійснюють тимчасову евакуацію жителів “Нового Світу”

Як повідомив директор КК “Коменерго Тернопіль” Ігор Кравець, майстри дільниці підприємства обходять усі квартири будинку на вулиці Нечая, 4 а також приватний сектор із вимогою залишити свої помешкання та на час проведення робіт із знешкодження боєприпасу перебувати у безпечних місцях. Оповіщення здійснюють за адресами вулиця Нечая, 2, 4, 6, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17 та вулиця Гнатюка, 15, 17, 19, 20.

 - Рекомендуємо водіям утриматися від поїздок на “Новий Світ” або відкоригувати свої маршрути таким чином, щоб не заїжджати на вулиці Нечая та Гнатюка. Впродовж дня працівники нацполіції забезпечують охорону території, де виявлена авіабомби. На місці перебувають керівники екстренних служб, комунальники та представників служб життєзабезпечення. На період проведення робіт із знешкодження бомби на вказаній ділянці відключений газ, електропостачання та вода, - повідомляють в "Тернопіль житлово-комунальний".

До слова, роботи по ліквідації боєприпасу почалися сьогодні, 31 травня, о 9.00 годині ранку.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.