Співпрацювати із Японським агентством міжнародного співробітництва хоче Тернопіль

Опубліковано в Новини 29.05.2017

До Тернополя з дипломатичною зустріччю завітав представник посольства Японії в Україні, Голова Політичного відділу, перший секретар Дайсуко Мінаміне.

Під час зустрічі із заступником міського голови з питань інфраструктури Владиславом Стемковським було обговорено ряд питань, серед яких - можливість співпраці із Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA– Japan International Cooperation Agency).

Також, Тернопіль зацікавлений і в підписанні Кіотського протоколу - міжнародної угоди про обмеження викидів в атмосферу парникових газів. Нагадаємо, що головною метою угоди є стабілізація рівня концентрації парникових газів в атмосфері на рівні, який не допускав би небезпечного антропогенного впливу на кліматичну систему планети.

Довідка: "З моменту свого заснування в 1974 році Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) надає різні види технічного сприяння в більш ніж 150 країнах і районах. З плином часу роль JICA змінилася. Організація нині більшою мірою орієнтується на місцеві реалії, тісніше співпрацює з урядами-партнерами, міжнародними донорськими організаціями, приватними підприємствами та, перш за все, з місцевим населенням і локальними громадами, подаючи людям надію на краще майбутнє. У жовтні 2008 року JICA об'єдналася з відділом зарубіжного економічного співробітництва Японського банку міжнародного співробітництва (JBIC). В оновленому варіанті JICA, найбільше в світі агентство двостороннього розвитку, тепер має можливість скоординовано надавати технічну допомогу, пільгові кредити і грантову допомогу в різних областях: від інфраструктури до проектів на рівні простих людей", - йдеться на офіційному сайті JICA.

Фото: "Тернопіль житлово-комунальний".

Наступна публікація: Де і що ремонтують у Тернополі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.